Rekruttering

Vi er hele tiden på jakt etter kloke hoder. Er du nyutdannet eller lysten på nye utfordringer, kanskje det er starten på en spennende reise?

Jobb hos Jøsok

Vil du være på vårt lag?

Ta kontakt om du vil vite mer. Vi tar gjerne en prat med deg!

Kontakt

Vil du jobbe med vår tids største utfordring?

God kapasitet og effektiv overføring av ren, fornybar, energi, er en av vår tids største utfordringer. I Jøsok jobber vi med å legge til rette for smartere og bedre distribusjon av våre fornybare energiressurser. Kort fortalt – vi legger til rette for det grønne skiftet.

Vår kompetanse er etterspurt, og vi har hele tiden mange spennende prosjekter på gang. Hos oss får du følge energioverføringsprosjektene fra A til Å. Du får en egen mentor og lærer bredden i faget, ikke bare enkeltkomponentene i kraftsystemene. Det gir deg en helhetlig kompetanse og ikke minst en spennende og variert arbeidshverdag.

Vi teller i dag nesten 30 medarbeidere, og flere har jobbet i Jøsok hele sin yrkeskarriere. Vi tror det handler om spennende arbeidsoppgaver, men også om tillit og trivsel. Vi ønsker nemlig at alle våre medarbeidere skal utvikle seg til selvstendige rådgivere som kommer opp med egne løsninger. Samtidig er det lav terskel for å spørre kolleger om deres synspunkter. Dette gir gode rammer for utvikling, men også et unikt og svært godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr alle våre medarbeidere eierskap i selskapet.

Se alle intervju
Våre ansatte
Se våre folk